HVO primair

Humanistisch Vormingsonderwijs
en Levensbeschouwing (HVO) op
de openbare school.

Disclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, waarbij HVO Primair streeft naar het geven van correcte en actuele informatie. Aan de informatie op de website van HVO Primair kunnen geen rechten ontleend worden.

Als u vragen heeft over de inhoud van de website, neem dan contact met ons op. HVO Primair aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die verband houdt met het gebruik van deze website of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze website te raadplegen. HVO Primair is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen of websites die verwijzen naar deze website.

Copyright

HVO Primair behoudt zich het auteursrecht op deze website voor. Uitsluitend met uitdrukkelijke bronvermelding van HVO Primair is het toegestaan de informatie op deze website geheel of gedeeltelijk op enigerlei wijze over te nemen en/of te verspreiden. 

Cookies en webstatistieken

HVO Primair maakt gebruik van cookies en webstatistieken om beter inzicht te krijgen in het gebruik van haar website door de verschillende bezoekers. Met die informatie kan HVO Primair haar website verbeteren en beter laten aansluiten op uw behoeften.